Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/31/w272095/www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
REFERANSER | BKBygg

DAKS AS har samarbeidet med BK-bygg i 15 år, og har utelukkende gode erfaringer med firmaet. Vi oppfatter BK-Bygg som en pålitelig samarbeidsparter, og deres håndverkere er kvalitetsbevisste med god gammeldags arbeidsglede.

Vi har vært arkitekt for prosjekter i BK-bygg regi, og vi har benyttet dem på prosjekter for våre kunder

Øyvind Kverneland

Daglig leder, DAKS

Totalrenoverer et vernet hus i Gamle Stavanger og Steven Choat og BK Bygg leder prosjektet på en utmerket måte. Fakturering og timelister kommer nøyaktig og oversiktlig, underleverandører blir organisert og har også gjort en meget god jobb. Vil da spesielt trekke frem Geir og Gjedrus fra GK Maskin som har stått for utgraving og oppmuring av helt ny kjeller i veldig trange gater, samt Pjotr som har gjort det meste av snekkerarbeidet med høy kvalitet. Et slikt prosjekt krever også endel dialog med byanktikvar og riksantikvar, og dette har de også tatt seg av. Kan varmt anbefale BK Bygg!

Vidar Rygg

BK Bygg utførte et større prosjekt for oss med tilbygg på 80 m2, renovering av eksisterende bolig, nye terrasser, carport og graving/drenering. Arbeidet pågikk I nesten et halvt år, og vi bodde I boligen underveis. Vi er veldig godt fornøyd med hvordan jobben ble utført og resultatet! Flinke arbeidere med øye for detaljer, og ryddig prosjektledelse og framdrift. Bygget ble ferdig til avtalt tid, og BK Bygg var fleksible, og bidro til gode løsninger underveis i tett dialog med oss. Arbeiderne var også flinke til å rydde opp etter seg. Det var heller ingenting å si på underleverandørene involvert. Vi kan absolutt anbefale BK Bygg og bruker dem gjerne igjen!

Stian Erga

BK Bygg, representert med Steven og Kristoff, gjorde en kjempejobb i forbindelse med påbygg av hus. Huset ble forlenget med 2,5-3 meter i 3 etasjer, mens vi bodde i huset. Hele byggeprosessen gikk etter plan. Både på tid og økonomi. Alle representantene for BK Bygg og deres samarbeidspartnere var dyktige og lette å forholde seg til. Takk til alle involverte for et supert resultat, og de beste anbefalinger fra oss.

Preben Brekka

Behagelig samarbeid frå start til slutt, både under planlegging og gjennomføring. Nydeleg handverk!

Birgit Aadland

Noen av våre referanseprosjekter

Vi er mesterbedrift og godkjent opplæringsbedrift.